H a a l e e n s t u k j e I t a l i ë i n h u i s

Met passie voor lekkere wijn, zocht Brumker Wijnkoperij naar de beste, lekkerste en meest unieke wijnen uit Italië. Van veneto tot Toscane, van Abruzzo tot Piemonte. Plekken waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat merk je aan de passie uit je glas springt!

W i j n h u i s D i a n e l l a

Wij hebben bij het exclusieve wijnhuis Dianella een warme band opgebouwd met de eigenaren en hebben de mogelijkheid gekregen om hun prachtige verzameling Chianti’s waaronder een zeer bijzondere Riserva, een ongelofelijk lekkere Vermentino en top Rosato Brut te importeren naar Nederland. En daar konden we gewoonweg geen nee tegen zeggen.

W i j n h u i s B o r g o l u c e

Borgoluce in Susegana, Veneto. Een eeuwenoud landgoed, in privaat bezit van een, jawel “koninklijke familie”. Top prosecco’s met het hoogste D.O.C.G keurmerk, die in 3 varianten door ons worden aanboden: Brut, extra Brut en Extra Dry. Allen van de Glera druif en volledig in een circulair ecosysteem tot wasdom gekomen. Uniek. exclusief en vooral heel erg lekker.

W i j n h u i s T h e V i n u m

Onze specialist op het gebied van de beroemde Berunello en Barolo is wijnhuis the Vinum. Ontdekt op de VinItalia Wijnbeurs raakten we verslingerd aan de meest gewaardeerde wijnen uit Italië: the brunello en Barolo. Perfect in balans en met een uitstekend prijs kwaliteit verhouding, hebben wij ook deze top wijnen voor u speciaal geselecteerd en naar Nederland gehaald.

Bent u op zoek naar een specifieke wijn uit Italië en kunt u deze hier niet vinden? Neem dan contact met ons op. We gaan graag voor u op zoek!