R e l a t i e g e s c h e n k e n

Schenk iets heerlijks..

O n z e g e s c h e n k v e r p a k k i n g e n

Brumker Wijnkoperij is inmiddels een bekende naam op het gebied van relatiegeschenken. Al enkele jaren verzorgen wij voor grote en kleine bedrijven de geschenken met Kerst en Oud & Nieuw, maar ook in de zomer bieden wij speciale geschenken aan! 
 
Wij ontzorgen u volledig op het gebied van exclusieve wijn assortimenten, speciale geschenkdozen en bezorging op maat. Niks is ons te gek, als we maar voor u aan de slag kunnen. (Let op: voor Kerst 2023 is bestellen voor september aan te raden)
 
 

B e z o r g d m e t l i e f d e

Als u dat wenst, verzorgen wij de geschenken vanaf bestelling tot aan de voordeur van uw relatie. Met keuze uit 1, 2, 3 of 6 flessen in unieke verpakkingen opmaat, desgewenst met uw logo bedrukking en aanvullende informatie in een flyer en/of brochure. Ook kunnen wij uitlevering verzorgen op uw feest of receptie, met bijpassend aankleding (zie ook onze pagina: evenementen) 
 
U weet 1 ding zeker: aan de wijnen zal het niet liggen !
 
Kortom: Brumker wijnkoperij is ook uw partner voor alle geschenken en verpakkingen voor uw relaties. En wij horen graag wat uw wensen zijn!