B r u m k e r W i j n k o p e r i j

over ons

L a n d v a n s c h o o n h e i d , l e k k e r e t e n , d r a m a t i e k e n n a t u u r l i j k o o k h e e r l i j k e w i j n e n .

Dit land is voor velen van ons speciaal, omdat we er onze eerste vakantie vierden, omdat we mooie herinneringen hebben aan het heerlijke eten, de mooie omgeving en natuurlijk de gepassioneerde Italianen zelf.

Wij, Jeroen en Wouter, zijn zelf fervent liefhebber van al het moois wat Italië te bieden heeft. Vooral de sfeer die uit de gerechten, de wijnen en de streek Toscane komt, hebben onze voorkeur. Lange avonden met prachtig avondrood, zittend op de veranda van de agriturismo, nippend aan een klassieke Chianti. Zo willen wij elke dag wel doorbrengen!

Voor zakelijke bestellingen op maat neemt u contact op met Wouter van Kesteren,
0648550246 of wouter@brumker.nl

WhatsApp Image 2023-03-16 at 19.22.09

We zijn hier echter in Nederland, het weer zit niet altijd mee en goed Italiaans koken is slechts weggelegd voor enkelen onder ons.

Wat we wel hebben, zijn de beste Italiaanse wijnen uit de regio Toscane, die Italië ons kan brengen. Uniek, exclusief en speciaal door ons naar Nederland gehaald. Om dat stukje Italië bij jou te brengen. Als je lekker gaat eten met je familie, als je je vakantie voorbespreekt met je vrienden die ook niet kunnen wachten om door de Toscaanse heuvels te toeren. Of gewoon, dagdromend in je hangmat als je even lekker wilt niksen.

ontdek het Italië

Z o a l s w i j h e t k e n n e n

"Lange avonden met prachtig avondrood, zittend op de veranda van de agriturismo, nippend aan een klassieke Chianti.."

Jeroen Brummelkamp – eigenaar Brumker Wijnkoperij

Wijnhuis

D i a n e l l a

kelder

Wij hebben bij het exclusieve wijnhuis Dianella een warme band opgebouwd met de eigenaren en hebben de mogelijkheid gekregen om hun prachtige verzameling Chianti’s (waaronder een zeer bijzondere Riserva!) , een ongelofelijk lekkere Vermentino en top Rosato Brut te importeren naar Nederland. En daar konden we gewoonweg geen nee tegen zeggen.

Wijnhuis

B o r g o l u c e

Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder…en we hebben wederom een fantastisch wijnhuis weten te vinden voor onze Nederlandse wijnliefhebbers: Borgoluce in Susegana, Veneto. Een eeuwenoud landgoed, in privaat bezit van een, jawel “koninklijke familie”. Na ons bezoek aan de beroemde VinItalia wijnbeurs, kregen wij van onze vrienden van Dianella de tip om, als we echt goede prosecco’s wilden importeren, de stand van Borgoluce te bezoeken en kennis te maken met de familie. Zo gezegd gedaan. En 1 maand later liepen wij wederom in de meest prachtige wijngaarden maar dit keer in het oosten van de Veneto regio. Na rondleidingen, proeverijen en 2 dagen verwend te zijn, besloten we om ook met deze wijnen te gaan starten. En daar hebben we geen spijt van! Top prosecco’s met het hoogste D.O.C.G keurmerk, die in 3 varianten door ons worden aanboden: Brut, extra Brut en Extra Dry. Allen van de Glera druif en volledig in een circulair ecosysteem tot wasdom gekomen. Uniek. exclusief en vooral heel erg lekker. Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje in de webshop of klik hier voor onze prosecco’s.

particulier of zakelijk

De beste wijn voor jou!

We leveren onze wijnen zowel aan particulier als zakelijke klanten. We hebben de afgelopen jaren een mooie band opgebouwd met een aantal vaste zakenrelaties waar we heel trots op zijn. Ben jij (zakelijk) op zoek naar een origineel en heerlijk geschenk?

Een selectie van onze

Zakelijke klanten